Груб строеж

Грубият строеж е най-важният елемент при строителството на сгради. Процесът включва: изграждане на фундаменти, колони, стени, плочи, противоземетръсни шайби, греди, тухлена зидария, стълби, стълбищни площадки, комини, асансьорни шахти и т.н. (включително кофраж, арматура и изливане на бетон за всеки от изброените елементи). Некачественото изпълнение на грубия строеж води до допълнителни разходи и проблеми при довършителните етапи на строежа.

груб строеж

Цялостно изпълнение на груб строеж от СКАЙБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ

Екип от висококвалифицирани специалисти – инженери, строители и технически ръководители – са добре подготвени да направят груб строеж  за всяка сграда – от полагането на основите до изграждането на покрива. Разполагаме с нужното оборудване, както и с голям опит, които ни позволяват да работим бързо и ефективно и да предоставяме висококачествен краен резултат. Използваме само висококачествени материали, така че построената от нас сграда да устои на предизвикателствата на времето. Стараем се винаги да предоставяме рационални и икономични решения, според нуждите на нашите клиенти. Изпълняваме проектите в най-кратки срокове, като качеството и коректността за нас винаги са на първо място!

След като грубият строеж бъде завършен, проверен и одобрен, проектът може да премине към следващия етап на строителството. Стремим се всичко, свързано с Вашия проект, да протече по план. Проверяваме обстойно всеки етап и гарантираме, че всичко е направено в съответствие с Вашите изисквания.

Цените на грубия строеж зависят от сложността и параметрите на проекта.